Radenko Milaković

ČLAN UPRAVNOG ODBORA

Radenko je obrazovanje stekao na European Partnership of Business Schools, i nosi MBA u European Business Administration. Radenko posjeduje preko 20 godina iskustva investiranja u globalna tržišta i vođenja većeg broja uspješnih preduzeća. Karijeru je započeo kao dio Dutche Bank Equity Special Situations tima za kapitalna ulaganja u Deutsche Morgan Grenfell, Radenko je napredovao i postao Chief Investment Officer u Altima PArtners LLP.

Saznaj više >

Read More
Boris Blagojević
Travis Willis Davis

Predsjednik Upravnog odbora

Travis je partner u Altima Partners LLP, firmi za upravljanje alternativnim ulaganjima, kojoj se pridružio 2004. godine. U sklopu Altima Partners LLP, Travis je vršio ulaganja u privatna i javna društva, u specijalne projekte u različitim privrednim sektorima, kako u razvijajućim se, tako i razvijenim tržištima. Travis je član odbora i predsjednik Odbora za reviziju u El Tejar Limited, društvu iz agrarnog sektora, koje posluje u Latinskoj Americi, kao i član odbora u Orion Energy Pte. Limited, društvu, koje se bavi proizvodnjom i prodajom nafte u Ekvadoru.

Saznaj više >

Read More
Boris Blagojević
Mirjana Jovanović

potpredsjednik Upravnog odbora

Mirjana Jovanović je postala dio pivarske porodice krajem 2007. godine. Uspješno obavljajući poslove pomoćnika finansijskog direktora brzo je napredovala, da bi već polovinom 2008. godine preuzela ulogu finansijskog direktora Banjalučke pivare a.d. U slobodno vrijeme posvećuje i raznovrsnim razvojnim projektima (voditelj odjela za ekonomske odnose think tanka „Klub 2015“ iz Banje Luke, pro-bono konsultant za mala i srednja preduzeća, itd.) i predavačkim aktivnostima. Mirjana je izvršni član i potpredsjednik Upravnog odbora Banjalučke pivare a.d. od aprila 2010. godine.

Saznaj više >

Read More
Boris Blagojević
Kevin Smith

ČLAN UPRAVNOG ODBORA

Od 2008. godine, Kevin radi za kompaniju GRF Advisors – čije su aktivnosti najviše fokusirane na područje Balkana. Deset godina prije tog zaposlenja je radio u Jugoistočnoj Evropi: kao finansijski direktor za kompaniju Balkan Pharma/Actavis u Bugarskoj (1999-2003.g.), direktor za novo-kupljenu podružnicu kompanije Actavis u Turskoj (2004-05.g.), direktor novo-privatizovane Banjalučke pivare a.d. (2006.), a zatim kompanije Landmark Property Management SA.

Saznaj više >

Read More
Boris Blagojević
Marcus Hannah

ČLAN UPRAVNOG ODBORA

Marcus se  kvalifikovao za advokata viših sudova Engleske i Velsa 2005. godine. Obučavao se i proveo je osam godina u "magičnom krugu", britanskih advokatskih firmi, u njihovim  kancelarijama u Londonu i Abu Dabiju, pomažući klijentima prilikom velikih komercijalnih transakcija. Prelaskom u u Aziju, Marcus je proveo nekoliko godina radeći u državnim investicionim fondovima i u multi-milionskoj  porodičnoj firmi, sa sjedištem u Singapuru, koja je savjetovala visokopozicionirane upravne odbore.

Saznaj više >

Read More
Boris Blagojević