Lansirana kampanja za UEFA Euro 2024 - “Uz Nektar lako je!”

10.06.2024

Spremite se da budete dio istorije fudbalskog uzbuđenja jer reprezentacija Srbije  korača na teren Evropskog prvenstva 2024. prvi put kao Republika Srbija.

Podršku reprezentaciji Srbije pruža veliki broj vatrenih navijača iz Republike Srpske i Banjalučka pivara kao njen višegodišnji partner. Kampanja za UEFA Euro 2024 “Uz Nektar lako je!" na šaljiv i simpatičan način pokazuje kako se svaki problem moze riješiti uz malo dovitljivosti i uz Nektar. Ljubitelji fudbala ce moći da navijaju i bodre tim Srbije na predstojećem prvenstvu, koje će se održati u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula 2024. godine piva i uz personalizovane limenke Nektara sa igračima fudbalske reprezentacije Srbije.

“Nektar pivo je dugogodišnji prijatelj fudbalske reprezentacije Srbije, zbog čega smo i lansirali posebno pakovanje kako bi bilo u duhu podrške našem timu na predstojećem evropskom prvenstvu. Presrećni smo što fudbaleri Srbije idu na sva velika takmičenja od kada je uz njih Nektar pivo, te nas je to inspirisalo za slogan kampanje “Uz Nektar lako je”. Nadamo se prolasku među 16 najboljih u Evropi i radujemo se što ćemo i ovog prvenstva da budemo zvanično pivo događaja “EURO u Boriku”, da zajedno iz srca Banje Luke bodrimo reprezentaciju Srbije,” izjavila je Andrea Lizdek, marketing menadžer Banjalučke pivare.

Reprezentacija Srbije tokom predstojećeg prvenstva igra u grupi C i to sa ekipama Slovenije, Danske i Engleske.  Najboljih 16 reprezentacija će izboriti plasman u osmini finala prvenstva, a tim Srbije u bojama “Nektar” piva ima veliku šansu da načini podvig na takmičenju, jer kako kažu iz Banjalučke pivare “Uz Nektar lako je”.

150

GODINA

Budite slobodni da nas kontaktirate za dodatne informacije.

*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje
*Obavezno polje

Da li imaš 18 godina ili više?

DA
NE