Nektar Logo horizontal full color 2018.png
 
 

Alkohol: 5,0% | EKSTRAKT: 11,4% | GORČINA: 16 IBU | kalorija: 40,8/100ml

Nektar pivo odlikuje savršena svježina i pitkost koja se dobija spajanjem tri posebne vrste hmelja i čiste vode rijeke Vrbas, a ovo zlatno piće nastaje prema posebnom receptu koji Banjalučka pivara primjenjuje decenijama, još od 1873. godine. Pivo Banjalučke pivare sa najdužom tradicijom, Nekar je ujedno i najprodavanije pivo u Bosni i Hercegovini, sa prodajom od 48,3 miliona litara piva godišnje. Nektar pivo je dobitnik 10 zlatnih medalja prestižnog svjetskog takmičenja „Monde Selection“ u Briselu, a posebno priznanje Nektar pivu iskazali su i trgovci, te su ga 2018. smjestili u 100 „Must have“ brendova u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući predanom i ponosnom radu koji radnici Banjalučke pivare posvećuju Nektar pivu, ovo pivo je omiljeno i na tržištima Srbije, Hrvatske, Italije, Slovenije, Švedske i ostalih evropskih zemalja, pa sve do Australije i SAD-a.

 
 

Nektar pivo Povratna boca 0,5L

Najprodavaniji i najpopularniji proizvod Banjalučke pivare je Nektar povratna boca 0,5L. Poznatiji kao Veliki Nektar, ovo pivo je omiljeni izbor onih koji u pivu vole da uživaju iz udobnosti svoga doma.

Prodaje se u povratnoj plastičnoj gajbi u koju staje 20 boca 0,5L.

Nektar pivo povratna boca 0,33L

Nektar povratna boca 0,33L je postala jedan od najprepoznatljivijih pića na stolovima u lokalima koju se nalaze u gradskim centrima.

Mala Nektar povratna boca se prodaje u plastičnoj gajbi u koju staje 24 boce 0,33L.

nektar pivo limenka 0,5L

Najbrže rastući proizvod Banjalučke pivare je Nektar pivo u limenci 0,5L. Limenka je nezaobilazan proizvod na policama zbog svog prepoznatljivog izgleda, a takođe je i jedna od ambalaža koja najduže čuva kvalitet piva.

Limenka se prodaje u paketima od 24 limenke upakovane u foliji sa kartonskom podloškom.

 

Nektar pivo povratno bure 30L

Ako ste posjetili bilo koji od najvećih festivala u BiH ili ste odlučili da vreo ljetni dan osvježite sa hladnim pivom u bašti omiljenog lokala, onda ste se sigurno susreli sa Nektar točenim pivom.

Točeno pivo se prodaje u povratnim metalnim buradima od 30L.

nektar pivo pet boca 2L

Ambalaža koju je Banjalučka pivara na tržište plasirala 2006. godine, je jako brzo dospjela u grupu najprodavanijih proizvoda iz Nektar asortimana. Ovo ekonomično pakovanje pronađie u prodavnicama i marketima u vašoj okolini.

Prodaje u pakovanjima od 6 boca, obloženih prozirnom folijom

 

Nektar pivo 24pack nepovratna boca 0,33L

Paket Nektar boca 0,33L, koji izgledom priča priču o Nektar pivu i njegovoj tradiciji, je postao prepoznativ prizor na pivskim izlozima unutar marketa širom BiH. Nektar 24pack u sebi sadrži, kako mu ime govori, 24 Nektar nepovratne boce 0,33L i savršen je izbor ukoliko organizujete druženje sa najbližim prijateljima.

Nektar+6pack.jpg

Nektar pivo 6pack nepovratna boca 0,33L

Velika većina naših pivopija je rekla da u sedmičnim kupovinama najčešće uzimaju 6 boca piva, pa smo iz tog razloga u prodajni asortiman uveli specijalno brendirano pakovanje Nektar 6pack. Ovaj paket se sastoji od šest nepovratnih Nektar boca 0,33L, a možete da ga pronađete u skoro svim marketima širom BiH.

 

Nektar+Crno+Toceno+2018-1.jpg
 
 
 

Alkohol: 5,5% | EKSTRAKT: 13% | GORČINA: 16 IBU | kalorija: 47,3/100ml

Unikatan, satkan od posebnog kroja koji odgovara samo posebnima, čime zaslužuje da sa ponosom nosi ime kao što je Crni Nekar. Negov jedinstven recept nosi zasluženo zadovoljstvo za sve ljude vatrenog duha koji uživaju u pažljivo odabranim iskustvima. Prošaran aromama čokolade i crnog ribiza, koje donose četiri vrste prirodnog prženog ječma, punog je i kompletnog ukusa. Lagan je i pitak zahvaljujući tri vrste najkvalitetnijeg austrijskog hmelja koje stvaraju efekat prirodnog antioksidans tonika, a iza sebe ostavlja potpun osjećaj zadovoljstva koji se dobija produženim kuhanjem sastojaka na 102 stepena celzijusa. Odličan je izvor vitamina B6 i B12, kao i beta glukan vlakana koji štite srce. Crni Nektar je odabrano pivo svih ljudi koji znaju šta žele, stvoreno da zadovolji njihov vatreni duh.

 

Nektar+Radler.jpg
 

NEKTAR LIMUN POVRATNA BOCA 0,5L

Vreli i dugi ljetnji dani zahtjevaju velika osvježenja koja će omogućiti da uživate u sunčanim danima. Idealno rješenje za ovo je Veliki Nektar Limun koji je savršen izbor za uživanje u sunčanim danima u vašem omiljenom lokalu ili u bašti sa voljenom osobom.

Prodaje se u povratnoj plastičnoj gajbi u koju stanje 20 boca 0,5L.

NEKTAR LIMUN NEPOVRATNA BOCA 0,33L

Ukoliko želite dan da provedete družeći se sa porodicom ili prijateljima na osunčanoj obali mirne rijeke, obavezno sa sobom ponesite paket Nektar Limuna, koji će vas osvježiti i učiniti da se prijatno osjećate u posebnim trenucima.

Prodaje se u paketima od 24 nepovratne boce 0,33L.

NEKTAR LIMUN LIMENKA 0,5L

Ova limenka ima za zadatak samo jedno, a to je da očuva i zaštiti od sunca osvježavajući napitak koji se u njoj nalazi, i ako možemo da dodamo, svršeno radi svoj posao. Uživajte u ljetu uz uvijek svjež ukus limuna i osvježenje koje donosi Nektar pivo.

Prodaje se u paketima od 24 limenke omotane folijom.

 

NEKTAR CRVENI GREJP POVRATNA BOCA 0,5L

Crveni grejp je jako bogat vitainom A i samo jedna čaša je dovoljna da zadovolji 50% dnevnih potreba za ovim vitaminom. Crveni grejp je takođe slađi i prijatniji od žutog grejpa pa je iz tog razloga jako komplementaran sa finom gorčinom koju nosi Nektar pivo.

Prodaje se u plastičnoj povratnoj gajbi u koju staje 20 boca 0,5L.

Nektar Crveni Grejp 0,33L NRB 2018.png

NEKTAR CRVENI GREJP NEPOVRATNA BOCA 0,33L

Crveni grejp se pokazao kao odlična namirnica koja pomaže u mršavljenju, jer je to voćka koja je bogata vlaknima a sadrži jako malo kalorija. Dodajte na to još osvježenje i užitak koji sa sobom donosi Nektar pivo i imate savršeno voćno osvježenje.

Prodaje se u paketima od 24 nepovratne boce 0,33L.

NEKTAR CRVENI GREJP LIMENKA 0,5L

Okusi sve čari ljeta koje je sačuvano u Nektar Crveni grejp limenci 0,5L. Svaki gutljaj ovog osvježavajućeg radlera će učiniti da se osjećate kao da se nalazite u hladovini palme na nekom od pacifičkih ostrva, dok uživate u zvukovima valova koji zapljuskuju pješčane obale.

Prodaje se u paketima od 24 limenke omotane folijom.