ALKOHOL: 4,2% | EKSTRAKT: 8,9% | GORČINA: 11 IBU | KALORIJA: 35,8/100ML

Za dobre stvari u životu potrebno je vrijeme, mi to znamo i zato Kastel pivo pravimo sa pažnjom koju zaslužuje, jer vrijeme je ono što čini razliku između prosječnog i dobrog piva. Kastel sporo fermentisano lager pivo odlikuje svježina i pitkost koja nastaje fermentacijom piva na višim temperaturama tokom dužeg vremenskog perioda. Ovakav način proizvodnje piva sporije razgrađuje sastojke, čineći pivo punijim i ispunenjijim prijatnim aromama. Kastel je idelano ljetnje pivo, koje savršeno gasi žeđ u vrućim ljetnim danima, i idealan je pratilac za izlete i avanture u prirodi.

 
Kastel lenta-resized.png
 
 
 

Kastel pivo limenka 0,5L

Ova limenka ima za zadatak samo jedno, a to je da očuva i zaštiti od sunca osvježavajući napitak koji se u njoj nalazi, i ako možemo da dodamo, svršeno radi svoj posao. Uživajte u ljetu uz uvijek svjež ukus Kastel piva i osvježenje koje ovo, sa pažnjom pravljeno pivo donosi.

Kastel limenka se prodaje u paketima od 24 limenke 0,5L obložene čvrstom prozirnom folijom

 

Kastel pivo PET 2L

Stojeći čvrsto i stabilno kao i bedemi građevina po kojima je dobila ime, Kastel boca od 2L u sebi sadrži dovoljno piva da oraspoloži svako društvo, željno dobre zabave uz odlično pivo. Ovo ekonomično pakovanje pronađie u prodavnicama i marketima u vašoj okolini.

PRODAJE U PAKOVANJIMA OD 6 BOCA, OBLOŽENIH čvrstom PROZIRNOM FOLIJOM