Dejan Čato

DIREKTOR MARKETINGA

Dejan Cato fotka 1.jpg

Dejan Čato se timu Banjalučke pivare pridružio u aprilu 2007. godine.  Diplomirao je 2004. godine na Komunikološkom fakultetu u Banjoj Luci.  Profesionalnu karijeru započeo je u autoindustriji, gdje je više od deset godina aktivno radio i stekao značajna iskustva u prodaji.  Dobitnik je glavne nagrade za najbolju poslovnu ideju Exit centra i Vlade Velike Britanije 2003. godine, gdje je zajedno sa svojim timom učestvovao u nekoliko radionica i seminara za uvođenje naprednih tehnologija u naše društvo.  Inicijativu, proaktivnost i predanost poslu iskazuje rano, te se može pohvaliti titulom najboljeg pitomca u klasi ´99 škole rezervnih oficira pješadije Bileća.

U Banjalučkoj pivari je prošao sve segmente službe marketinga, od 2009. godine imenovan je za brend menadžera kompanije, a  2011. godine prešao je na poziciju menadžera strateškog marketinga.  Bio je član žirija za izbora Superbrands BiH 2012. godine i nekoliko puta je predstavljao Banjalučku pivaru na međunarodnim takmičenjima za kvalitet piva.

Početkom 2013. godine Dejan je imenovan na poziciju menadžera marketinga, te je tako postao izvršni direktor marketinga Banjalučke pivare.

Boris Blagojević