Nektar 0,33L BLP Boca 2018.png

NEKTAR

Nektar pivo odlikuje savršena svježina i pitkost koja se dobija spajanjem tri posebne vrste hmelja i čiste vode rijeke Vrbas, a ovo zlatno piće nastaje prema posebnom receptu koji Banjalučka pivara primjenjuje decenijama, još od 1873. godine. Pivo Banjalučke pivare sa najdužom tradicijom, Nekar je ujedno i najprodavanije pivo u Bosni i Hercegovini, sa  prodajom od 48,3 miliona litara piva. Nektar pivo je dobitnik 10 zlatnih medalja prestižnog svjetskog takmičenja „Monde Selection“ u Briselu, a posebno priznanje Nektar pivu iskazali su i trgovci, te su ga 2018. smjestili u 100 „Must have“ brendova u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući predanom i ponosnom radu koji radnici Banjalučke pivare posvećuju Nektar pivu, ovo pivo je omiljeno i na tržištima Srbije, Hrvatske, Italije, Slovenije, Švedske i ostalih evropskih zemalja, pa sve do Australije i SAD-a.

 

KALTENBERG

Kraljevska Bavarska porodica se proizvodnjom piva bavi još od davne 1260. godine, kada je Vojvoda Ludwig I osnovao prvu kraljevsku pivaru u Minhenu. Član kraljevske bavarske porodice Vojvoda Wilhelm IV od Bavarske, 1516. godine uveo njemčaki Zakon o čistoći piva „Reinheitsgebot“. Ovo je najstariji zakon o hrani na svijetu, kojeg se i dan danas u Njmačkoj pridržavaju vi proizvođači piva. Zakon o čistoći piva nalaže „...da se ništa ne smije dodati ili koristiti u proizvodnji piva osim slada, hmelja, prirodnog kvasca i kristalno čiste vode!“. Kaltenberg piva se u Banjalučkoj pivari proizvode pod budnim okom bavarskog „Master brewera“ poštujući tajni recept kraljevske porodice Wittelsbach, po licenci König Ludwig International GmbH & Co. KG, Geltendorf, Njemačka.

 

CRNI ĐORĐE

Priča o ovom pivu je priča o tradiciji i ponosu, inspirisana hrabrošću i smjelošću, koja stoji iza njegovog imena Crni Đorđe. Svojom prirodnom bojom i bogatom pjenom ovo premium pivo nosi specifičnu aromu karamelizovanog prženog slada koja predstavlja pravi užitak za istinske poznavaoce cnih piva.

Premium crno pivo Banjalučke pivare, sa ponosom garantuje gorčinu koja mu po prirodi pripada. Njegova duboka crna boja, kroz koje probijaju nijanse tamne karamele. Velika i postojana pjena koja nosi boju svetle karamele, savršeno štiti sve arome i okuse ovog istinskog pivskog užitka.

 

KASTEL

Za dobre stvari u životu potrebno je vrijeme, mi to znamo i zato Kastel pivo pravimo sa pažnjom koju zaslužuje, jer vrijeme je ono što čini razliku između prosječnog i dobrog piva. Kastel sporo fermentisano lager pivo odlikuje svježina i pitkost koja nastaje fermentacijom piva na višim temperaturama tokom dužeg vremenskog perioda. Ovakav način proizvodnje piva sporije razgrađuje sastojke, čineći pivo punijim i ispunenjijim prijatnim aromama. Kastel je idelano ljetnje pivo, koje savršeno gasi žeđ u vrućim ljetnim danima, i idealan je pratilac za izlete i avanture u prirodi.

 

Nectar Life Premium

Duboko verujemo da ništa u životu nije svejedno, a najmanje sok koji pijete i činimo sve da u vaš dom donesemo najbolje ukuse i pružimo vam uživanje u svim čarima istih. Svaka nota bitna je za savršenu muzičku simfoniju. Svaka voćka čini Life savršenu simfoniju ukusa. Baš takvu pronaći ćete u našoj Life Premium ponudi 100%.Nectar Life voćni sok nastao je kao produkt ljubavi prema prirodi i njenim savršenstvima. Svaka kap ovog dragulja među voćnim sokovima obiluje harmonijom ukusa i mirisa. Zbog toga što se dan uvek po jutru (i po doručku) poznaje, mi smo tu za divan početak dana. Nectar Life 100% sokovi su važna podrška kada nešto veliko radimo za sebe. Life je za sve vas koji sa svakim novim danom, na svakom novom putovanju, u svakom novom okruženju, naučite nešto novo i ne dozvoljavate prostor stereotipima. Samo jedna čaša Life 100% pomaže da se opustite i odmorite od svakog napornog dana.