CDj-Taman kako treba-banner-2x0.7m.jpg
 
Crni Đorđe logo full color.png
 

TAMAN KAKO TREBA

 
 

Alkohol: 5,5% | Ekstrakt: 13% | GORČINA: 16 IBU | KALORIJA: 47,3/100 ml

„Lako je meni biti veliki s našom iskusnom vojskom i ogromnim sredstvima, ali daleko na jugu, na Balkanu, postoji jedan vojskovođa, iznikao iz prostog seljačkog naroda, koji je okupivši oko sebe svoje čobane, uspio bez oružja i samo trešnjevim topovima, da potrese temelje svemoćnog osmanlijskog carstva i da tako oslobodi svoj porobljeni narod. To je Crni Đorđe, njemu pripada slava najvećeg vojskovođe"

- Napoleon Bonaparte o Karađorđu -

Priča o ovom pivu je priča o tradiciji i ponosu, inspirisana hrabrošću i smjelošću, koja stoji iza njegovog imena Crni Đorđe. Svojom prirodnom bojom i bogatom pjenom ovo premium pivo nosi specifičnu aromu karamelizovanog prženog slada koja predstavlja pravi užitak za istinske poznavaoce cnih piva.

 
 
 

CRNI ĐORĐE NEPOVRATNA BOCA 0,33L

Premium crno pivo Banjalučke pivare, sa ponosom garantuje gorčinu koja mu po prirodi pripada. Njegova duboka crna boja, kroz koje probijaju nijanse tamne karamele. Velika i postojana pjena koja nosi boju svetle karamele, savršeno štiti sve arome i okuse ovog istinskog pivskog užitka.

Prodaje se u pakovanjima od 24 nepovratne boce 0,33L

CRNI ĐORĐE 6pack nepovratna boca 0,33L

Elegantna crna kutija sa šest boca Crnog Đorđa je savršen poklon taman onakav kakav svakom treba. Probudite pivopiju crnih piva u sebi, pokažite svoje prave boje i sa ponosom dignite čašu sa svojim prijateljima.

Crni Đorđe 6pack se prodaje kao čvrsta kartonska kutija sa šest nepovratnih boca 0,33L