logo

Proizvodi
Nektar pivo
PDF Print E-mail

logo nektarBrend sa najdužom tradicijom i najprepoznatljiviji brend Banjalučke pivare je Nektar pivo. Nektaru je dodijeljen status Supebrand-a na tržištu Bosne i Hercegovine.

Ovim je još jednom potvrđeno da je ime Nektar pozicionirano među vodećim robnim markama u BiH.

 
Nektar aromatizovana piva
PDF Print E-mail

logo nektarBanjalučka pivara je tokom poslednje dvije godine kreirala čak četiri nova okusa aromatizovanih piva Nektar limun, Nektar grejp, Nektar ribizla i Nektar ananas koji su izazvali revoluciju i za kratko vrijeme postali apsolutni lideri na tržištu aromatizovanih piva u Bosni i Hercegovini. Sva Nektar aromatizovana piva sadrže samo prirodnu voćnu aromu, što ih pored najkvalitetnijeg piva, izdvaja iz mase sličnih proizvoda na tržištu i što potrošači itekako cijene i prepoznaju. Nektar tamno aromatizovano pivo je definitivno novina u regionu i iznenađenje nakon limuna, grejpa i ananasa. Inače, crna ribizla se često koristi u pivarstvu kao dodatak pivima, uglavnom kod ejlova i voćnih piva. Nektar limun, Nektar grejp i Nektar ananas sadrže šezdeset odsto pravog voćnog soka, četrdeset odsto piva, te dva odsto alkohola. Nektar aromatizovana piva idealna su za sve situacije u kojim čeznete za pravim osvježenjem.

 
Kaltenberg pivo
PDF Print E-mail

logo kaltenbergKaltenberg pivo je nastalo kao rezultat lične vizije i predanog rada bavarske kraljevske dinastije Wittelsbachs koja je započela sopstvenu proizvodnju piva i otvorila prvu pivaru u Bavarskoj još davne 1260. godine.


Kraljevska Kaltenberg piva su prefinjenog uskusa i savršene svježine, a i danas se proizvode po bavarskom Zakonu o čistoći piva tzv. „Reinheitsgebot“ – najstarijem zakonu o sigurnosti hrane, iz 1516, koji obavezuje: „...da se ništa ne smije dodati ili koristiti u pivu osim slada, hmelja, prirodnog kvasca i kristalno čiste vode!“

 
Crni Đorđe pivo
PDF Print E-mail

logo crni djordjePriča o Crnom Ðordu je priča o tradiciji i ponosu. Crni Ðorde je premium crno pivo sa snažnom aromom karamelnog prženog slada.

Svojom prirodnom bojom i bogatom pjenom ovo pivo predstavlja pravi užitak za poznavaoce dobrog ukusa.

 
Kastel pivo
PDF Print E-mail

logo kastelKastel je zlatno lager pivo, čiste arome i prijatnog osvježavajućeg ukusa.

Napravljen je od najfinijih sastojaka sa posebno odabranim sortama hmelja koji ga čine veoma pitkim i svježim.